Noul ZVON despre Samsung Galaxy S5

Ziarul Atac, 31 ianuarie 2014, Ora 15:32

  • print
  • |
noul-zvon-despre-samsung-galaxy-s5-37920-1.jpeg

Smartphone-ul ar urma sa se lanseze pe 23 februarie, inaintea Mobile World Congress de la Barcelona.

Samsung Galaxy S5 ar urma sa aiba o camera de 16MP, care sa realizeze poze la rezolutia 5.312x1.988 pixeli. Actualul varf de gama de la Samsung, Galaxy S4, are 13MP.

Informatia care vorbeste de 16MP a fost postata in urma cu 20 de zile de pe contul de Flipboard @123fliptest. Userul a postat o poza rosie, si aflam mai multe din datele EXIF. Telefonul cu care ar fi fost facuta fotografia respectiva este Samsung SM-G900V, iar numele G900 apare in cateva benchmarkuri. Se presupune ca ar fi vorba de Galaxy S5

Din codul EXIF mai aflam ca smartphone-ul in cauza are o camera cu diafragma f/2.2 si o lungime focala de 4,6mm. Cei de la gsmarena spun ca marimea senzorului ar fi de 1/2.5".

Samsung va avea grija ca in cazul lui Galaxy S5 sa existe o camera foto de top, insa s-ar putea ca aceste informatii sa nu se dovedeasca corecte. Deocamdata insa vorbim de un zvon si tineti minte faptul ca informatiile EXIF sunt usor de modificat.

Yoda.ro

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou