Poliția și-a făcut biserică în curte. Preot, purtătorul de cuvânt

Cristian Blănuţă, 11 noiembrie 2013, Ora 12:46

  • print
  • |
poli-ia-i-a-facut-biserica-in-curte-preot-purtatorul-de-cuvant-35798-1.jpg

Poliţia din Hunedoara şi-a construit biserică în curte. Lăcaşul de cult va fi inaugurat luni, printr-o slujbă specială, oficiată chiar de un om al legii, purtătorul de cuvânt. Surprinzător sau nu, bărbatul este şi preot.

Potrivit conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, construirea acestui lăcaş de cult se vrea o apropiere între credincioşi şi oamenii legii. Biserica este din lemn de brad, ridicată chiar în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie, un lăcaş de cult care îi are ca ocrotitori pe Sfântul Gheorghe şi pe Sfântul Mina, considerat ocrotitorul celor păgubiţi, scrie rtv.net.

Această biserică este ridicată din fonduri extrabugetare, iar slujbele vor fi oficiate onorific chiar de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, un ofiţer care are la bază studii teologice.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou