Refuzat în avion pentru că era prea gras

Cristian Blănuţă, 8 noiembrie 2013, Ora 09:35

  • print
  • |
refuzat-in-avion-pentru-ca-era-prea-gras-35687-1.jpg

O familie din Franţa care a mers în Statele Unite pentru ca fiul lor să facă un tratament medical afirmă că nu a putut lua avionul de la Chicago să se întoarcă acasă. Compania British Airways a considerat că fiul lor este prea gras, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Kevin Chenais, care are 22 de ani, cântăreşte aproape 230 kg din cauza unei dereglări hormonale pentru care s-a tratat un an şi jumătate la Mayo Clinic din Chicago. Mama lui a povestit la un post local al CBS cu ce probleme se confruntă fiul ei. 'Acuzăm British Airways că ne-a abandonat' la aeroport, a declarat miercuri Christina Chenais. 'Aşa cum au putut să ne aducă fiul până aici, trebuia să fi existat şi un mijloc să îl ducă înapoi, să poată continua tratamentul medical', a spus ea.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene britanice, citat de CBS, a spus că 'din nefericire, este imposibil să îmbarcăm fără probleme un asemenea client'. Serviciul clienţi al companiei 'lucrează intens să găsească o soluţie', a adăugat el.

Kevin Chenais are nevoie în permanenţă de oxigen şi supraveghere medicală. 'Sunt sigur că persoane voluminoase ca mine sau mai voluminoase nu pot călători fiindcă au aceeaşi problemă', a spus Kevin, care se deplasează într-un scaun cu rotile motorizat.

Familia a petrecut o săptămână într-un hotel de pe aeroportul din Chicago, în aşteptarea unei rezolvări. În cele din urmă s-a hotărât să meargă cu trenul până la New York şi să revină în Franţa, prin Anglia, cu pachebotul 'Queen Mary'.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou