S-a inventat vesta anti - flacăra violet a lui Băsescu

Cristian Blănuţă, 3 noiembrie 2013, Ora 14:40

  • print
  • |
s-a-inventat-vesta-anti-flacara-violet-a-lui-basescu-35517-1.jpg

Flacăra violet ar putea deveni istorie. Potrivit libertatea.ro, consilierul unui parlamentar român a brevetat o vestă specială care protejează corpul de energii negative. Haina inteligentă ar trebui să-i apere de flacăra violet pe candidaţii la o funcţie înaltă în stat.

este confecţionată din material textil, fibre naturale şi este prevăzută cu multe buzunare, în care sunt fixaţi magneţi puternici. Fiecare magnet este aşezat pe câte un centru energetic vital al organismului. Potrivit inventatorului, vesta reduce efecte radiaţiilor nocive. Consilierul susţine că politicienii care candidează la înalte funcţii publice nu se mai pot plânge că au fost atacaţi cu energii negative, cum a fost cazul lui Mircea Geoană, în 2009

Blocajele şi bâlbâielile la confruntarea finală cu Traian Băsescu au fost explicate şi de soţia lui Mircea Geoană.

" Nu ştiu dacă e o teorie sau alta, dar era pur şi simplu paralizat, n-a fost tot timpul, au fost anumite bucăţi, care erau probabil decisive. Cred că el le-a simţit atunci. Vreau să spun că am simţit foarte mult. Eu personal, nu aveam enegie, nu mă puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu eram eu " a declarat Mihaela Geoană.

De altfel, Traian Băsescu a fost acuzat că ar fi folosit forţe oculte în lupta pentru Cotroceni. Viorel Hrebenciuc, membru marcant al PSD, declara atunci că Băsescu ar fi folosit o armă psihotronică, numită "flacăra violet".

Mai mult, în perioada alegerilor prezidenţiale, câţiva colegi de partid ai lui Băsescu purtau accesorii de culoare violet.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou