Best Dental

Windows 10 ocupă mai puţin spaţiu decât te-ai aştepta

Mălina Andrei, 18 martie 2015, Ora 12:28

  • print
  • |
windows-10-ocupa-mai-putin-spatiu-decat-te-ai-astepta-46008-1.jpg

În mod surprinzător, cei de la Microsoft se pare că au fost mai eficienţi vizavi de spaţiul pe care îl ocupă viitorul Windows 10 pe desktop-uri şi mobile.

De câţiva ani, fiecare versiune de Windows a reuşit să ocupe mai mult spaţiu decât iteraţia precedentă. Deşi ne-am obişnuit cu ideea că sistemul de operare, cu foarte mici excepţii, este cea mai mare aplicaţie software pe care o avem pe sistem, nimeni nu era mulţumit de direcţia Microsoft pe acest subiect. Din fericire, pentru a atrage bunăvoinţa utilizatorilor şi aprecierea internauţilor, odată cu Windows 10, gigantul din Redmond a decis să schimbe macazul.

Dacă vă hotărâţi să faceţi upgrade la Windows 10, veţi fi încântaţi să aflaţi că ocupă mai puţin spaţiu decât versiunea precedentă a sistemului de operare. Windows 8 pe 32 de biţi ocupă implicit 16GB de spaţiu, în timp ce tranziţia la o platformă pe 64 de biţi se manifestă printr-un salt la 20GB. Printr-o postare pe blogul oficial Microsoft, compania americană a anunţat că, datorită unui nou algoritm de compresie implementat în Windows 10, faţă de valorile menţionate mai sus, versiunea pe 32 de biţi a noului SO va ocupa cu 1,5 GB mai puţin spaţiu, în timp ce pe 64 de biţi scăderea în dimensiune va fi mai semnificativă, de 2,6GB.

Citește continuarea pe Playtech.ro

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:57