Alegerile "papă" aproape 200 de milioane de lei

Cristian Blănuţă, 3 septembrie 2014, Ora 09:44

  • print
  • |
alegerile-papa-aproape-200-de-milioane-de-lei-42992-1.jpg

Bugetul și cheltuielile pentru scrutinul din luna noiembrie a acestui an au fost stabilite, informează Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Guvernul a aprobat deja în luna august bugetul pentru alegerile prezidențiale, în valoare de 192,4 milioane de lei.

AEP susține că din acești bani vor fi asigurate sumele necesare pentru acoperirea cheltuielilor pentru dotarea și funcționarea Biroului Electoral Central, precum și cele necesare activităților de instruire și informare a membrilor birourilor electorale și a celorlalți participanți la procesul electoral.

De asemenea, suma alocată MAI va fi folosită pentru acoperirea cheltuielilor pentru tipărirea buletinelor de vot de către Regia Autonomă "Monitorul Oficial", pentru confecționarea ștampilelor cu mențiunea "VOTAT" de către Regia Autonomă "Monetăria Statului" și a timbrelor autocolante, și pentru acoperirea celorlalte cheltuieli ale structurilor MAI implicate în desfășurarea scrutinului, scrie DCNews.ro.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou