Avocatul Poporului e dator vândut

Cristian Blănuţă, 6 septembrie 2014, Ora 10:03

  • print
  • |
avocatul-poporului-e-dator-vandut-43061-1.jpg

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, este în pragul falimentului personal.

Deși are restanțe la plata creditelor și împrumuturilor de aproape 1,6 milioane de euro, Ciorbea nu are ­venituri decât din funcția de Avocat al Poporului. Împreună cu veniturile soţiei, familia Ciorbea abia dacă beneficiază de 20.000 de euro anual, scrie România Liberă.

Conform declarației de avere a lui Victor Ciorbea, depusă în luna mai, în calitate de Avocat al Poporului, creditele bancare și împrumuturile de returnat însumează 1.505.000 de euro și 90.000 de dolari.

Așadar, la un calcul simplist, reiese că, numai pe credite bancare, soții Victor și Lacrima Ciorbea au de plătit lunar rate de cel puțin 12.000 de euro, adică peste 1,4 milioane de euro în următorii zece ani.

Totuși, există o sursă de venit care ar putea să-l salveze pe Ciorbea de bănci. Este vorba de restanțe ale unor comisioane de succes pe care Victor Ciorbea le mai are de încasat de la clienții pe care i-a reprezentat ca avocat.

Conform declarației de avere a lui Ciorbea, aceste comisioane de succes însumează însă doar 1,2 milioane de euro.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou