Bomba lui Băsescu: Ofițeri sub acoperire între candidații la Președinție

Cristian Blănuţă, 10 septembrie 2014, Ora 08:21

  • print
  • |
bomba-lui-basescu-ofiteri-sub-acoperire-intre-candidatii-la-presedintie-43183-1.jpg

Traian Băsescu a dezvăluit că există candidați la prezidențiale care au fost ofițeri sub acoperire și nu au declarat acest lucru în CV.

Șeful statului a adăugat că dacă nu vor afirma public acest lucru, va fi obligat să informeze el însuși opinia publică.

Băsescu a comentat că „serviciile de securitate nu pot scoate președinți", la B1TV.

„Serviciile care scot președinți este o poveste. Am văzut că Victoraș, cu Ghiță aveau o preocupare, să-mi caute găurile din CV între 70 și 72. Am comunicat că mi-am satisfăcut stagiul militar, a fost o contrareplică care te cam face să te întrebi dacă nu și-a pus cumva mâna în cap, precum chelul", a spus Traian Băsescu.

"Candidații au timp încă să-și completeze CV-ul dacă au fost ofițeri acoperiți sau nu. Dacă nu, o voi face eu, pentru că am obligația să o fac. Când discutăm de funcția de președinte al României, nu poți să nu informezi, nu spune nimeni să o facă Serviciul, dar candidatul are obligația să o facă. Voi fi în măsură să vă aduc probe ce înseamnă acest dublu buton", a continuat şeful statului.

„E nepermis să nu spui. Va trebui rapid o hotărâre judecătorească, pentru că altfel serviciul nu poate face publică apartența sau fosta apartenență, dar nu poți fi președinte și să ai dublă comandă ", a punctat președintele.

"Trebuie să spui, atunci te eliberezi şi de dublul control, o spui şi ştii că ai rămas supus numai celor care te-au ales.  Dacă vrem să fim o ţară democratică, cu un preşedinte nedirijat, trebuie să o fac", a mai declarat Traian Băsescu.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou