Best Dental

Cea mai cautată persoană din Franța. Povestea femeii care a devenit complicea lui Amedy Coulibalby

Mălina Andrei, 10 ianuarie 2015, Ora 14:11

  • print
  • |
cea-mai-cautata-persoana-din-franta-povestea-femeii-care-a-devenit-complicea-lui-amedy-coulibalby-45099-1.jpg

Complicea lui Amedy Coulibalby este încă liberă și este căutată de poliția franceză. Hayat Boumeddiene, soția lui Amedy Coulibalby a reușit să scape în momentul în care trupele speciale au luat cu asalt magazinul în care soțul ei luase mai mulți ostatici.

Poliția franceză o caută în continuare pe Hayat Boumeddiene, presupusa soție a lui Amedy Coulibalby autorul luării de ostatici de vineri la un magazin kosher din estul Parisului, în contextul în care rețeaua teroristă Al-Qaida în Peninsula Arabia (AQAP) a amenințat că va comite noi atacuri în Franța, transmite DPA.

Fotografii și informații noi au apărut în presă despre femeia de 26 de ani, care se căsătorise cu Amedy, în urmă cu câțiva ani.

Înainte de-a îl cunoaște pe terorist, Hayat a lucrat că și casieră, fără a manifestă vreun interes pentru Islam. Totul s-a schimbat după ce l-a cunoscut.

Ea l-a așteptat 4 ani, până când Amedy a ieșit din închisoare. Din ziua în care s-au căsătorit printr-o ceremonie religioasă, Hayat nu și-a mai dat niciodată jos vălul, în public.

Într-un interviu pe care l-a acordat atunci când Amedy a fost arestat pentru legături cu grupări extremiste, ea a spus că soțul ei a inspirat-o să citească totul despre religia lui.

"Când am văzut masacrarea acelor oameni inocenți din Palestina, Irak, Afganistan, sau în orice alt colț de lume unde americani și-au trimis bombele... m-am întrebat: cine sunt adevărații teroriști", declară Hayat în acel interviu.

Vecinii cuplului, care locuia în apropiere de Bagneux, au declarat că aceștia păreau liniștiți, în ciudă problemele pe care Amedy le avusese cu legea. În urmă cu o luna de la atentatele din Franța, cei doi au dispărut din cartier, nimeni nu a mai știut nimic de ei.

Toți cei care îi cunoșteau i-au revăzut vineri pe toate posturile de televiziune.

VEZI AICI FOTO

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:18