Cristoiu: Năstase este singurul care îi poate spune lui Ponta „nu se poate”

Mălina Andrei, 22 august 2014, Ora 08:56

  • print
  • |
cristoiu-nastase-este-singurul-care-ii-poate-spune-lui-ponta-nu-se-poate-42706-1.jpg

Ion Cristoiu a declarat că Adrian Năstase este singurul care îi poate spune lui Victor Ponta "nu se poate", întrucât acest acesta este cel care "l-a crescut " .

Victor Ponta îi este dator lui Adrian Năstase. El l-a adunat de la Paris, el l-a făcut minstru. Îi este că un tata.Victor Ponta are complexe față de 2 oameni: Victor Ponta și Crin Antonescu", a mai completat Cristoiu.

Totodată, acesta a mai scris că marea provocare este ca Năstase să fie un "guru": "Marea provocare este să fie guru, să fie un Silviu Brucan, trebuie să spună lucruri interesante, imprevizibile.(...)După părerea mea PSD, echipă asta de smecherasi, are nevoie de un ayatollah. Smecherasi, au cioc, intră înainte la rând, cuceresc textilistele, vânzători de valută", a declarat Ion Cristoiu, la Jocuri de Putere, la Realitatea Tv.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou