Cum s-a detonat bomba cu Turcescu ofițer acoperit

Cristian Blănuţă, 22 septembrie 2014, Ora 11:32

  • print
  • |
cum-s-a-detonat-bomba-cu-turcescu-ofiter-acoperit-43478-1.jpg

Jurnalistul Robert Turcescu a mărturisit public că a fost agent acoperit. Mărturisirea lui Turcescu a avut efectul unei adevărate bombe în piața politică, iar câteva elemente se leagă și par a conduce spre un scenariu cu multe hățișuri.

În data de 17 septembrie, la postul B1 TV au avut loc o serie de evenimente extrem de interesante. În emisiunea Mădălinei Pușcalău a fost invitat Ilie Sârbu. La un moment dat, Sârbu l-a atacat pe Turcescu și a spus că acesta este colonel.

Afirmația l-a deranjat extrem de tare pe Turcescu, care a intervenit chiar în timpul emisiunii."Ar trebui să lămuriți situația de la Timișoara. Sunteți ofițer acoperit SIE și participant la Revoluția de la Timișoara", a precizat Pușcalău din partea lui Turcescu.

"Ce am spus eu despre el a fost din simpatie, nu din răutate", a replicat Sârbu.

Surse participante la discuție ne-au relatat un dialog extrem de tensionat care a avut loc în pauza dintre cele două emisiuni între Robert Turcescu și Ilie Sârbu.


Sursele susțin că Turcescu i-ar fi spus lui Ilie Sârbu că deține informații sigure conform cărora acesta ar fi agent acoperit al SIE. Discuția s-a purtat pe un ton mai încins, iar la final, Ilie Sârbu i-ar fi spus lui Turcescu că în lumina acestor acuzații nu are de ales și va face solicitări oficiale pentru a vedea exact care este gradul lui Turcescu în Armată, dar și în serviciile secrete.

Sursa: stiripesurse.ro

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou