Cum se apără Ecaterina Andronescu de acuzațiile DNA

Cristian Blănuţă, 1 octombrie 2014, Ora 14:53

  • print
  • |
cum-se-apara-ecaterina-andronescu-de-acuzatiile-dna-43687-1.jpg

Ecaterina Andronescu a precizat miercuri, referindu-se la acuzațiile privind dosarul Microsoft, că la data deschiderii contractelor pentru licențe nu mai ocupa funcția de ministru al Educației și a subliniat că după ce a revenit în funcție nu a avut ''nicio tangență'' cu acestea.

"Nu am nicio legătură, în momentul în care s-au deschis contractele cu licențele Microsoft nu mai eram ministru și nici când am revenit ulterior nu am avut nicio tangență cu această licență. (...)

Eu știu ceea ce s-a scris în presă. În mod normal, în opinia mea de cetățean, trebuia să te întrebe cineva dacă tu ești persoana despre care vorbește comunicatul cum a vorbit și dacă poți să dovedești cu documente că nu ești acea persoană. (...)

Mi se pare cel puțin nedrept, dacă nu inacceptabil. Îmi este foarte greu să tot repet: Nu am cerut, nu am condiționat și nu am luat niciodată nimic de la nimeni'', a declarat Andronescu, potrivit agerpres.ro.

Andronescu a spus că este surprinsă de declarațiile procurorilor și a susținut că se aruncă "cu noroi".

"Ce m-a surprins? Să arunci cu noroi într-un om fără să vezi care e realitatea vieții și a faptelor sale. Mi-am construit cariera în această universitate cu multă onestitate și dăruire", a punctat fostul ministru al Educației.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou