Dezvăluire bombă: Un ziarist a controlat deciziile judecătorilor!

Cristian Blănuţă, 10 septembrie 2014, Ora 10:37

  • print
  • |
dezvaluire-bomba-un-ziarist-a-controlat-deciziile-judecatorilor-43188-1.jpg

Președintele Traian Băsescu a aruncat bomba. El a spus că un ziarist important, "bine plătit", a ajuns să controleze deciziile procurorilor.

"Cazul Voiculescu este parte a sistemului îngenuncheat. Banii de la Crescent transferați, făcut un trust media care este utilizat împotriva statului. Fără menajamente! Instituțiile care n-au fost obediente Varanului au fost pulverizate pur și simplu, fie că a fost vorba de DNA, de Înalta Curte, de DIICOT, de Președinție, de SRI de multe ori.

Deci ăsta este sistemul: reminiscențele vechi care s-au transferat, să știți, și generatiei noi. Și s-ar putea să vedeți cum decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important, bine plătit. Nu voi merge mai departe", a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou