Dezvăluiri despre organizații criminale, marca Sorin Ovidiu Vântu

Mălina Andrei, 2 decembrie 2014, Ora 18:17

  • print
  • |
dezvaluiri-despre-organizatii-criminale-marca-sorin-ovidiu-vantu-44643-1.jpg

Sorin Ovidiu Vântu, recent eliberat condiționat din închisoare, continuă cu o serie de dezvăluiri incitante. Pe blogul personal, Vântu a făcut o serie de dezvăluiri despre anumite organizații criminale și liderii lor făcând vorbire despre Elena Udrea, Dorin Cocoș, George Constantin Paunescu, Alexandru Bitner și mulți alții.

 

 

„Mi-erai coarda, ti-eram peste
Si imparteam patul frateste.
Dar tu, coarda, m-ai tradatu'
Si cu altu' te-ai culcatu'-
Ti dam, ti dam, ti dadada dam."
(Cantec de jale si arest din folclorul indian)

Intermediarii de șpăgi și de contracte cu statul au funcționat de la începuturile României de după 1989. La început a fost George Constantin Păunescu, zis și „Gigi Muschi". Până în anul 1996, majoritatea contractelor importante cu statul, majoritatea contractelor de împrumut de la bănci trebuiau să treacă automat prin „vama" acestuia. La vremea aceea au înflorit „miliardarii de carton". Prăbușirea monedei naționale de la începutul anilor 1997 și venirea la putere a C.D.R. și a lui Emil Constantinescu au dus la dispariția acestora. În perioada 1997-2000, locul lui G.C.P. a fost luat la puzderie de „combinatori" mărunți care se învârteau pe lângă Remus Opris, un lider marcant și naiv al P.N.T.C.D., și pe lângă ministrul agriculturii, Ioan Avram Mureșan.

Anul 2000 îl aduce în prim plan pe un oarecare Costel Bobic. Un interlop cvasi-analfabet, pripășit pe lângă Adrian Năstase și care, în numele acestuia, vămuia contractele cu statul. Când a vrut să treacă la alt nivel, și anume la privatizarea marilor companii de stat, doi „combinatori" de clasă l-au îndepărtat și i-au luat locul. Aceste „doua radare" în afaceri, cum îi alintă Năstase, l-au gardat pe acesta cu Remus Truica în calitate de șef al cancelariei și au creat cel mai performant sistem de trafic de influența din România. Nu există nicio privatizare, niciun contract important al statului din care aceștia să nu se înfrupte. În felul lor, erau destul de corecți cu cei care le cereau sprijinul. Pe lângă cei doi, Dorin Cocoș era un fel de „baiatul cu poante", țintă ironiilor, dar și băiatul cu afacerea „Dali", afacere din care oferise o parte importantă celor doi pentru a fi acceptat în „gasca".

Astfel, între anii 2001-2004 apare prima grupare de crimă organizată din România, alcătuită din Adrian Petrache, Alexandru Bitner, Dorin Cocoș, grup aflat sub totală protecție a lui Năstase, având ramificații în toate structurile statului și în toate formațiunile politice. Nenumărate O.N.G.-uri, aproape toate organizațiile de presă și liderii politici făceau antecameră și luau poziție de drepți în față primilor doi. Adrian Videanu se rugă să fie primit în P.S.D., Elena Udrea să fie ajutată să-și închidă dosarele (era în atenția P.N.A. cu două dosare de trafic de influență în justiție).

În 2004, Adrian Năstase pierde alegerile în față lui Traian Băsescu. Alexandru Bitner se mută în America, Adrian Petrache se îmbolnăvește brusc și pleacă din țară o perioadă de timp, Cocoș rămâne și negociază cu Băsescu libertatea celor doi tovarăși ai săi. Odată libertatea celor doi obținută, Cocoș devine, alături de Udrea, combinatorul numărul 1 al României. Orice aveai nevoie în materie de trafic de influență era suficient să îl știi pe Cocoș și totul se rezolvă (sau pe ceilalți doi asociați ai lui, care i-au pus la dispoziție toată rețeaua pe care ei o construiseră în trei ani și jumătate drept plată pentru libertatea lor).

În 2009, Băsescu reușește să-și însușească într-un mod clar fraudulos mandatul de președinte. În pânzele lui Cocoș vântul suflă voios și spornic. Toată clasă politică și toată pegră Bucureștiului îi ridicau osanale. Dacă gruparea de pe timpul lui Năstase era condusă de un tip inteligent și șarmant (Petrache), gruparea lui Băsescu era condusă de un etalon al grobianismului.

În 2012, guvernarea este preluată de Victor Ponta. Evident că și acesta are combinatorul lui, în persoană celei mai sinistre figuri din faună mafioților enumerați mai înainte. Mijloacele sale de lucru fac din clanurile mafiote din București niște școli de măicuțe. Oricând are la dispoziție cca 100 de țigani din Ploiești, pe care nu se sfiește să-i folosească în cel mai interlop mod cu putință. De asemenea, nu are nicio jenă să folosească presă pe care o are în scopul intimidării adversarilor din partid și din business. Amenință, șantajează, fură, vamuieste tot. Maior, Ponta îi sunt subalterni. Se lăuda că fiică șefului S.T.S. se îmbrăca la Paris pe spăgile pe care cu generozitate i le oferă, că Gabi Oprea tremură în față lui de frică să nu divulge faptul că acesta este și general S.R.I. sub acoperire, că face din Blaga ce vrea el din exact același motiv.

Nu știu dacă lucrurile cu care se lăuda sunt și adevărate, dar dacă sunt, ele nu îi puțeau fi spuse decât de George Maior sau de Florian Coldea. În acest caz, caracatița pe care a creat-o îl transformă într-un lider mafiot de talia nașilor sicilieni.

Este imposibil că aceste lucruri să nu fie cunoscute de autoritățile statului și este regretabil că o instituție cu reputația D.N.A. să se prefacă ignoranța.

Faptul că Udrea și Ghiță sunt liberi poate genera o suspiciune destul de neplăcută la adresa unora dintre conducătorii D.N.A. Divorțul de fațadă dintre Ponta și Ghiță seamănă al dracului de bine cu divorțul dintre Udrea și Cocoș a€“ un „adio, dar rămân cu tine" se poate auzi printre „hohotele de plans" ale celor patru. O putem auzi pe Elena cum îi strigă noaptea pe sub zidurile arestului: „Dorinele, mai am la ține 3 milioane!a€¦". Și pe Ghiță șoptindu-i lui Ponta în Dubai, după ce s-a asigurat că muzică este la maxim: „Victoras, partea ta am aruncat-o la coș, stai sub el și-ți cade-n brațe!".

Dezvăluirile făcute de Vanghelie și Geoană ne arată o mică parte din ceea ce se întâmplă cu adevărat în tot spectrul politic românesc.

Această mizerie nu mai poate fi băgată sub preș așa cum s-a întâmplat până acum. Ea trebuie măturată și apoi trebuie să ne asigurăm că nu se va regenera. Acest lucru se poate face doar dacă veți reuși să schimbați sistemul politic. Dărâmați întreagă clasă politică de astăzi și puneți în loc un NOU SISTEM POLITIC. Actualul sistem va genera la infinit aceeași clasă politică coruptă sau idioată (sau și una, și altă).

Domnule președinte Iohannis, este un excelent moment să numiți un guvern de profesioniști. Teză conform căreia avem nevoie de un guvern politic pentru a putea fi susținut în parlament este folosită de acei indivizi care vor să ajungă la țuțuroiul cu bani. Pe lângă mării combinatori pe care i-am enumerat în acest material, aproape fiecare politician care ajunge ministru are combinatorul sau. Le puteți explică faptul că oricum D.N.A. stă cu ochii pe ei și nu mai au cum să fure, așa că simțiți nevoia să îi protejați. Nu cedați presiunilor lor, n-au niciun proiect în nicio direcție.

Este singurul mod în care, chiar dacă veți greși cu unele numiri, puteți convinge puhoiul de români care v-au investit cu speranța că sunteți un om liber și că aduceți o schimbare în abordarea politicii.

Vine urgia, domnule Iohannis, avem nevoie de profesioniști, nu de mazete dirijate de tot felul de sebastiani, cocoși sau bitneri!", scrie Sorin Ovidiu Vântu blogul personal.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou