Best Dental

Dezvăluiri INCENDIARE din viața lui Adrian NĂSTASE

Cristian Blănuţă, 27 iulie 2014, Ora 12:39

  • print
  • |
dezvaluiri-incendiare-din-viata-lui-adrian-nastase-42045-1.jpg

Adrian Năstase ar putea face dezvăluiri importante după va ieşi din închisoare.

Fostul premier pare decis să revină pe scena politică, spun apropiaţii, care l-au vizitat în închisoare.

Mai mult, Năstase a scris şi o carte, pe care o va lansa imediat după eliberare şi care va dezvălui documente incendiare din viaţa fostului demnitar.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștrefănescu, susține că lunile petrecute în închisoare l-au schimbat pe fostul premier, care pare însă mai determinat ca niciodată facă lumină asupra împrejurărilor care au dus la condamnarea sa.

Adrian Năstase este aşteptat să revină pe scena politică românească şi s-ar putea implica chiar în apropiata campanie electorală.

Adrian Năstase a scris o carte în închisoare în care vorbeşte despre evenimente şocante din viaţa sa, necunoscute până acum publicului. Mai mulţi oameni politici au primit deja manuscrisul şi spun că dezvăluirile sunt incendiare, potrivit stiripesurse.ro.

Fostul premier ar putea ieşi din închisoare, după ce Judecătoria Sectorului 4 a decis, că poate fi eliberat condiţionat, însă decizia nu este definitivă şi a fost contestată de procurori.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:48