Best Dental

Dezvăluiri incrdibile! Adina Samson, amanta lui Gheorghe Nichita: „Am fost bătută și amenințată cu moartea”

Ziarul Atac, 5 mai 2015, Ora 09:51

  • print
  • |
dezvaluiri-incrdibile-adina-samson-amanta-lui-gheorghe-nichita-am-fost-batuta-si-amenintata-cu-moartea-46457-1.jpg

Adina Samson, iubita edilului Gheorghe Nichita, le-a povestit marţi jurnaliştilor care o aşteptau în faţa primăriei Iaşi că a fost bătută de acesta, fapt pentru care femeia a decis să facă plângere la Parchet.

"Am fost ameninţată cu moartea. A trimis un individ să mă ameninţe, eram cu sora mea. M-a cerut în căsătorie de nenumărate ori. Eu l-am refuzat. Cum să mă căsătoresc cu acest om? M-a şi lovit. Din cauza geloziei, mi-a dat două palme, într-un apartament. Mi-a zis că dacă mă mărit cu el, o să-mi dea un apartament de serviciu şi o să-mi facă diferite afaceri. El mergea la psiholog ca să-şi rezolve problemele din copilărie. Părea un om mormal la început, care ştie ce vrea de la viaţă. De asta mi-a plăcut de el la început.

Eram urmărită, am fost bătută. Primarul Nichita mi-a spus că el este singura mea opţiune în viaţă, atunci când i-am transmis că vreau să am o relaţie cu altcineva, o relaţie normală, să fac un copil... Am făcut plângere la parchet", a spus Adina Samson, marţi dimineaţă.

Gheorghe Nichita va fi cercetat în libertate sub control judiciar, ca şi şeful Poliţiei Locale ieşene şi şeful de serviciu din instituţie, reţinuţi joi seară de procurorii DNA, a hotărât Tribunalul Bucureşti.

Procurorii susțin că Gheorghe Nichita le cerea șefilor din Poliția Locală Iași să pună funcționarii din subordine să-i supravegheze iubita - Adina Samson, care avea montat inclusiv un sistem de urmărire GPS pe autoturism.

Mai mult, membri ai clanului "Corduneni" ar fi fost implicați în amenințarea unui bărbat, care s-a întâlnit pe 25 aprilie la o terasă cu Adina Samson.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:23