Elena UDREA: Nu sunt și nu am fost ofițer acoperit!

Cristian Blănuţă, 25 septembrie 2014, Ora 14:26

  • print
  • |
elena-udrea-nu-sunt-si-nu-am-fost-ofiter-acoperit-43553-1.jpg

În cadrul unui interviu la „Adevărul Live", prezidențiabilul PMP Elena Udrea a declarat că nu este și nu a fost ofițer acoperit,  iar candidații la președinție ar trebui să își asume, pentru electorat, dacă au fost sau nu ofițeri acoperiți.

„Ne putem imagina ce s-ar întâmpla dacă ar face acest lucru (n.r. ceea ce a făcut Turcescu) un președinte, daca un președinte trece printr-un astfel de dramă, dacă este șantajat de oricine care cunoaște un astfel de secret. Un serviciu, o instituție, cred că nu. O persoană angajată, ar putea face. Nu cred că un serviciu din România ar face așa ceva. Un angajat ar putea face un șantaj asupra șefului statului din motive personale sau de grup", a transmis Elena Udrea.

„Eu am făcut această declarație. Nu, nu am fost ofițer acoperit și nici nu sunt. Nu a existat nici măcar o discuție că aș putea fi eu. Cred că pentru electorat ar fi important să își asume: nu am fost ( n.r. referitor la faptul dacă unul dintre candidații la președinție a fost sau nu ofiter acoperit). Este o dezbatere care contează, cu atât mai mult că suntem în campanie electorală", a mai declarat Elena Udrea la adevarul Live.
Totodată, Elena Udrea a afirmat că nu i-a zis niciodată cine ar fi ofiterul acoperit și nici ea nu a întrebat.

„Președintele Băsescu nu mi-a zis niciodată cine ar fi ofițerul acoperit și nici nu am întrebat", a spus Udrea.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou