Elena UDREA recunoaște că i-a lucrat terenul Elenei BĂSESCU

Cristian Blănuţă, 21 septembrie 2014, Ora 10:16

  • print
  • |
elena-udrea-recunoaste-ca-i-a-lucrat-terenul-elenei-basescu-43433-1.jpg

Elena Udrea a mărturisit, aflată într-o vizită la Bistrița, că a lucrat în arendă o parte din terenul Ioanei Băsescu de la Nana, din Călăraşi, cel care a făcut obiectul unei anchete parlamentare.

Liderul PMP a declarat că se consideră un mic agricultor şi s-a plâns că fermierii nu sunt sprijiniţi de stat. Tocmai din acest motiv, ei îşi dezvoltă afacerile cu greu.

Întrebată despre ce cultivă, Elena Udrea a spus că a semănat până acum grâu, orz și rapiță, dar producția din acest an a fost sub așteptări, din cauza inundațiilor, arată Digi24.

„Am 40 de hectare de teren împrăștiate într-un județ întreg. Am cultivat grâu, orz și acum am semănat rapiță. Însă din vânzarea producției, mai ales că au fost ploi și inundații, fără sprijin nu prea poți să faci agricultură performantă și nu prea ai profit la nivelul acesta", a spus Elena Udrea.

Răspunzând unei întrebări, Elena Udrea a confirmat că firma sa a lucrat în arendă și terenul Ioanei Băsescu: „Da, pe firma mea de agricultură am lucrat în arendă și terenul Ioanei Băsescu, în afară de terenurile mele, cele 43 de hectare", a declarat candidatul PMP la prezidențiale.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou