Fiica lui PUTIN trăiește în OLANDA

Cristian Blănuţă, 22 iulie 2014, Ora 09:25

  • print
  • |
fiica-lui-putin-traieste-in-olanda-41936-1.jpg

Maria, fiica liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, trăiește în Olanda, țara de unde provin cele mai multe victime ale tragediei aviatice din Ucraina.

Maria locuiește în orașul Voorschoten, împreună cu olandezul Jorris Joos Fassen, fost angajat al companiilor "Stroitansgaz" și "Gazprom", scrie deschide.md, citat de DcNews.

În 2009 și 2011, Maria și iubitul său au cumparat trei case în Voorschoten, deși ambii au viză de reședință la Moscova, pe strada Veernaia, nr. 23. Penthouse-ul olandez al celor doi este situat în cartierul Krimwijk, la intersecția străzilor Annie MG Schmidt și Harry Mulisch.

Postul bulgar BTVnews transmitea la 15 august 2012 că fiica lui Putin a născut un băiat și că președintele Rusiei și-a vizitat imediat nepotul.
Știrea nu a fost niciodată preluată de mass-media din Rusia. Vladimir Putin nu suportă ca detalii personale despre el sau familia lui să apară în presă, considerând că aceste informații reprezintă o intruziune în viața sa privată.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou