Și-a vândut copilul pentru a-și pune termopane

Cristian Blănuţă, 5 august 2013, Ora 12:16

  • print
  • |
i-a-vandut-copilul-pentru-a-i-pune-termopane-33046-1.jpg

O femeie dintr-o comună din Iaşi îşi vinde copiii pentru a face bani şi astfel să-şi pună termopane şi să-şi cumpere o casă. Mama a cerut 50.000 de lei la schimb pentru bebeluşul său. Reporterii ziarului Libertatea au realizat incredibilul material.

Negocierea pentru cumpărarea nou-născutului s-a petrecut în comuna Slobozia din Iaşi. Pentru 10 lei, orice localnic din sat îi îndrumă pe cumpărători către familia care ar fi dispusă să-şi vândă copiii.

"Există o femeie care a născut acum o săptămână şi l-a lăsat în maternitate. Încercaţi acolo", a spus un localnic.
Femeia a născut în urmă cu o săptămână, iar sub pretextul că nu are cu ce să-şi crească copilul se arată dispusă să-l dea. Suma cerută: 50.000 de lei.
"Nu am cu ce să-i cresc, aşa că pe ultimul născut, un băiat, l-am lăsat în Maternitatea Cuza Vodă, din Iaşi. Pe ăla vi-l pot da. Bărbatul meu m-a părăsit şi a plecat în străinătate. Dar bebeluşul e frumos foc, dacă-l luaţi nu o să vă pară rău", spune femeia.

Cu banii primiţi pe copil, femeia ar fi spus că îşi va lua casă şi îşi va pune termopane. Familia a povestit că în anii trecuţi, în sat, s-au mai vândut şi alţi copii.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou