IOHANNIS: Nu știu unde e sediul Grivco!

Cristian Blănuţă, 2 septembrie 2014, Ora 08:26

  • print
  • |
iohannis-nu-stiu-unde-e-sediul-grivco-42968-1.jpg

Președintele liberal Klaus Iohannis a declarat, în cadrul emisiunii "Sub Semnul Întrebării", difuzată de B1 TV, că nu a fost niciodată la Grivco, vorbind în contextul în care prezența sa la sediul firmei lui Dan Voiculescu a fost invocată de fostul ministru al Economiei, Codruț Sereș.

"Povestea cu Grivco a fost adusă atunci în discuție de președintele Traian Băsescu pentru a-și motiva un gest politic. Povestea cu Grivco se reia acum în mod interesant. Nu am fost niciodată la Grivco, nici acum nu știu unde e, dar nici nu mă interesează, cum nici nu m-au interesat dacă au avut loc astfel de întâlniri de taină", a declarat Iohannis.

În direct a intrat și Codruț Sereș, care a povestit astfel: "În perioada 2009, în perioada când se făceau nominalizările pentru funcțiile de prim-ministru, atunci cred că domnul Crin Antonescu a avut loc o discuție chiar la Sibiu cu domnul Iohannis. După care, cei doi au discutat cu domnul Voiculescu și a avut loc acea întâlnire. Eu m-am întâlnit cu domnul Iohannis când a intrat la Grivco, pe hol".

"Nu știu despre cine vorbiți, nici nu știți cu cine ați negociat. Spuneți o minciună", a replicat prezidențiabilul ACL.

Întrebat dacă a avut întâlniri cu Dan Voiculescu, acesta a spus: "Cu siguranță că ne-am intersectat și în USL și înainte de USL, însă nu a existat niciodată o negociere pentru ceva, nici pentru o temă sibiană și nici pentru tema primului ministru. Nu a existat niciodată o discuție între mine și Dan Voiculescu, doar noi, pe o temă politică" .

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou