Meleșcanu explică cum a fost informat Băsescu

Mălina Andrei, 14 octombrie 2014, Ora 15:58

  • print
  • |
melescanu-explica-cum-a-fost-informat-basescu-43916-1.jpg

Fostul șef al SIE, a explicat marți într-o declarație de presă cum a fost informat Traian Băsescu cu privire la ofițerul acoperit. Afirmațiile contrazic total pe cele ale lui Traian Băsescu privind colaborearea președintelui cu directorul SIE ci direct cu ofițerii fără știrea lui.

"La întrebările și cererile lui Traian Băsescu răspunsul nu a fost al meu ci al instituției. Ofițerii să facă informări fără știrea directorului serviciului reprezintă o dublă încălcare a legii. Serviciul nu s-ar compromite cu asemenea practici. Ofițerii de informații m-au informat, au primit aprobarea mea și mandatul meu să îl informeze pe președinte. Sunt profund dezamăgit, după 10 ani în care serviciile au sprijinit total România. Românii știu foarte bine de ce nu votează un candidat sau altul. România are nevoie de un proiect politic serios și onest. Amprimit un nou imbold în candidatură mea", a spus Meleșcanu, acuzându-l pe Traian băsescu de un joc politic făcut din dorință de a susține un anumit candidat la președinție.

Meleșcanu a explicat că Traian Băsescu a fost la sediul SIE și a cerut să aibă o întâlnire cu toată conducerea executivă a serviciului. Meleșcanu susține că și el a participat la această întâlnire. Președintele le-a cerut celor din conducerea SIE să îi pună la dispoziție absolut toate informațiile necesare pentru exercitarea mandatului.

În urma acestor dezvăluiri Meleșcanu contrazice informațiile lui Băsescu care spunea că el a refuzat să mai lucreze cu șeful SIE și a cerut rapoarte doar de la subordonați, notează stiripesurse.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou