Ministrul Telecomunicațiilor: Romtelecom are datorii de sute de milioane de euro!

Cristian Blănuţă, 26 septembrie 2014, Ora 08:50

  • print
  • |
ministrul-telecomunicatiilor-romtelecom-are-datorii-de-sute-de-milioane-de-euro-43560-1.jpg

Ministrul Comunicațiilor, Răzvan Cotovelea, a declarat joi că la Romtelecom sunt datorii istorice, care se ridică la sute de milioane de euro, fără să precizeze însă către cine sunt acestea.

Cotovelea a fost întrebat, în cadrul International Digital Forum, dacă statul român a încasat sau nu dividende de la Romtelecom pentru că este o companie pe profit.

„La Romtelecom sunt datorii istorice care se ridică la sute de milioane de euro și care potrivit contractului de privatizare și de management trebuie să fie gestionate", a spus ministrul, potrivit Hotnews.

Jurnaliștii i-au amintit că ministrul din 2011, Valerian Vreme, a anunțat că statul român va încasa dividende din profitul net al Romtelecom pentru anii 2006 și 2007.

 
„Nu știu ce a declarat acesta, știu doar că decizia Consiliului de Administrație, și mă refer în special la OTE, în ceea ce privește dividendele pentru anul financiar 2012 nu s-au luat", a spus Ministrul Cotovelea.

Romtelecom, devenită Telekom Romania Communications, a avut în 2012 o cifră de afaceri de 2,78 de miliarde de lei, un profit net de 312,6 milioane de lei și datorii de 478,1 milioane lei.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou