Nicușor Constantinescu lovește a doua oară din New York

Cristian Blănuţă, 26 august 2014, Ora 12:45

  • print
  • |
nicu-or-constantinescu-loveste-a-doua-oara-din-new-york-42814-1.jpg

Președintele suspendat al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost din nou fotografiat la New York, în timp ce își făcea cumpărăturile într-un centrul comercial din Queens.

Un telespectator B1TV l-a fotografiat pe acesta într-un magazin din Long Island City, în timp ce împingea un căruţ plin cu alimente.

Baronul de Constanţa a solicitat instanței să-i permită să stea în Statele Unite ale Americii până în octombrie pentru a se reface, în urma intervenției chirurgicale suferite în SUA.

Este a doua oară când Constantinescu este surprins în locuri publice, fără să pară că are probleme de sănătate.

Recent, baronul a fost filmat de un român stabilit la New York în timp ce se afla la o terasă şi fuma, în condiţiile în care acesta spunea că starea sa de sănătate nu-i permite să revină în ţară.

Cu toate acestea, Constantinescu rămâne cu mandat de arestare preventivă într-un dosar de corupție.

În luna mai a acestui an, Nicuşor Constantinescu a plecat în Statele Unite pentru a se opera de cancer, însă nu a mai revenit după o lună, atunci cand stabilise instanţa de judecată. Pe 23 iunie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis din nou arestarea preventivă în lipsă, în dosarul în care şeful CJ Constanţa este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou