Best Dental

Ovidiu Ohanesian: Traian Băsescu ştia că Omar Hayssam va fugi din ţară

Ziarul Atac, 28 aprilie 2015, Ora 16:45

  • print
  • |
Comentarii

Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Atac.

1 comentarii

grisa, 19 iunie 2015 12:37

Ohanesian intareste zicala" pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti". De fapt ohanesian nu-i decat un nclantau platit de securistul felix, un nesimtit si profitor, nimic mai mult. Sa se bucure de ceea ce va obtine prin delatiunile sale dupa cat de drepte ii sunt "dezvaluirile". Asa sa-i ajute Dumnezeu ! Datorita unora de tipul acestui gurnalist, Romania , "tot pe loc pe loc, pe loc". Niciun politician strain , de buna credinta, nu mai pune temei pe s[pusele unor intrusi de teapa acestui delator ordinar.

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:57