Paleologu: „PSD face presiuni asupra lui Stelian Tănase”

Mălina Andrei, 29 septembrie 2014, Ora 13:05

  • print
  • |
paleologu-psd-face-presiuni-asupra-lui-stelian-tanase-43636-1.jpg

Deputatul Theodor Paleologu (PMP), a declarat la RFI că PSD face presiuni asupra lui Stelian Tănase. Parlamentarul constată că "PSD-ul vrea să scape de el şi atunci mai bine rămâne acolo până după alegeri".

Theodor Paleologu îi sare în apărare Șefului TVR: "Am văzut chiar acolo (în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor-n.r.) presiunile care se fac asupra lui, pentru că deputatul Sturzu şi deputatul Mădălin Voicu i-au cerut demisia. Ce poate fi mai evident ca presiune decât acest lucru, în plină audiere la Comisia pentru Cultură?.
Dacă Stelian Tănase m-ar fi întrebat acum un an şi ceva sau când a fost numit în funcţia de preşedinte al Televiziunii, l-aş fi sfătuit să nu se bage în aşa ceva, dar acum este acolo, sigur că nu tot în activitatea lui mă satisface, dar în context constat faptul că PSD-ul vrea să scape de el şi atunci mai bine rămâne acolo până după alegeri", a spus Paleologu.

Stelian Tănase a declarat miercuri că nu va demisiona, în ciuda presiunilor care se fac asupra sa, precizând că miza este controlul editorial în timpul campaniei electorale şi că el consideră că va fi "izgonit" după alegerile prezidenţiale.

Întrebat de deputatul PSD, Mihai Sturzu, dacă îşi va da demisia de onoare, şeful TVR a spus că a vrut să demisioneze de multe ori: "Dar am anunţat colegii că nu voi demisiona, în ciuda presiunilor care se fac (...). Eu cred că după alegeri voi fi izgonit. Asta cred eu. Dar până în alegeri, eu voi asigura echilibrul Televiziunii Române în orice situaţie. Dar care e lupta acum? Controlul editorial. Nu am să cedez la presiuni, puteţi să faceţi câte vreţi. Campania electorală la TVR se va desfăşura conform regulilor democratice. Când se va termina campania, tragem fermoarul şi mergem acasă. Mai sunt două luni, mai aveţi răbdare", citează RFI.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou