Best Dental

Pentru protejaţii lui Beianu, legea este facultativă ?

Mihai Ghezea , 16 octombrie 2022, Ora 13:20

  • print
  • |
pentru-protejatii-lui-beianu-legea-este-facultativa-46865-1.jpg

Pentru protejaţii lui Beianu, legea este facultativă

În povestea gravidelor minore de la căsuţa din strada Şelari, apare şi un personaj cel puţin dubios. Un anume Cristi Miu, care recunoaşte, aşa cum se vede în înrgistrare, faptul că are relatii. Miu pretinde că el este tatăl copilului Alexandrei, fata de la casa de copii. Fată de care s-a ataşat şi domnul Beianu şi cu care apare în fotografie, la restaurant, ţinând-o tandru-protector pe după umeri. Miu a beneficiat şi el de ieşirile la restaurant sponsorizate de domnul Beianu. Ba, mai mult, în calitate de prieten al fetei de care s-a ataşat mai mult domnul Beianu decât de alţi copii de la căsuţă, a beneficiat şi el de sprijinul acestuia. Miu a comis-o în mai multe rânduri. A fost prins fără carnet, conducând pe drumurile publice. I s-a întocmit dosar penal. 

Unul dintre aceste dosare a avut termen de judecată miercuri, 12 octombrie, dosar în care Miu este acuzat că a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere. Miu nu este la prima astfel de abatere. Înainte de a fi prins cu automobilul, mai fusese prins cu câteva luni înainte conducând, tot fără permis, un moped.

La termenul de judecată, Miu însă nu s-a prezentat. Nici el, nici vreun avocat care să îl reprezinte. În zadar a făcut judecătorul apel. Nu i-a răspuns decât ecoul. Nici măcar avocatul pe care Beianu îi promisese că i-l plăteşte dacă este nevoie, nu a fost la tribunal.

În acest context, în care un inculpat nu se prezintă pentru a fi judecat, nu avem cum să nu ne amintim declaraţia pe care ne-a dat-o Miu, pe care o găsiţi înregistrată pe site-ul publicaţiei noastre. Cum că pe Beianu l-a cunoscut pe holurile poliţiei, când el se dusese convins că va fi arestat pentru că nu de două ori, ci de 7-8 ori fusese prins conducând fără permis pe drumurile spre Giurgiu, Constanţa sau Bucureşti, dar că domnul Beianu, despre care a ţinut să precizeze fără să-l întrebe nimeni, că este un om bun, nu un pedofil aşa cum vorbeşte lumea, l-a asigurta că nu va păţi nimic. Cel mult va lua o pedeapsă cu suspendare.

Deocamdată, nu a luat-o nici pe aia. Pur şi simplu nu s-a prezentat, nici el, nici reprezentat de avocat. Deoarece, pentru acoliţii lui Beianu, legea este facultativă, iar judecătorul vine ca fraierul la tribunal.

 

 

EDITORIAL

“Vârfurile” politicii şi crima organizată

“Vârfurile” politicii şi crima organizată

“Vârfurile” politicii şi crima organizată Potrivit moralei creştine, "iubirea de bani este rădăcina tuturor relelor". Nu deţinerea, în sine, constituie răul, pentru că, în societăţile moderne, fără bani nu se poate supravieţui, ci modul în care sunt acumulaţi banii, respectiv suma compromisurilor şi deg ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou