Ponta: Îl invidiez pe Mazăre pentru decapotabile, cluburi, bodyguarzi...

Cristian Blănuţă, 6 septembrie 2014, Ora 12:01

  • print
  • |
ponta-il-invidiez-pe-mazare-pentru-decapotabile-cluburi-bodyguarzi-43065-1.jpg

Premierul Victor Ponta a spus că îl invidiază uneori pe primarul Radu Mazăre pentru "decapotabile, cluburi şi bodyguarzi".

"În ciuda tuturor criticilor, a insultelor, înjurăturilor, scandalurilor, am fost alături de Radu în Constanţa. (...) Şi îl invidiez uneori, este adevărat, pentru decapotabile, pentru cluburi, pentru bodyguarzi, pentru alte lucruri pe care... Eu l-am întrebat dacă el mă invidiază pe mine şi mi-a spus în mod categoric: "Nu, n-aş vrea să fiu în locul tău". Şi are dreptate, într-un fel", a mărturisit Victor Ponta.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, le-a spus tinerilor social-democraţi că el este primar de 14 ani pentru că respectă oamenii.

"Sunt un supravieţuitor, sunt un politician care sunt primar de 14 ani şi care merge cu maşini decapotabile pe stradă (...) şi lumea mă salută. Ca să faceţi politică şi după patru ani, opt ani, 12 ani lumea să te salute şi să vină să facă fotografii cu tine, înseamnă că ţi-ai făcut treaba. (...) Toţi vreţi să ajungeţi undeva (...) fiecare în fel de fel de funcţii, să nu uitaţi niciodată de unde aţi plecat şi să-i respectaţi pe oameni", a afirmat Radu Mazăre.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou