Predoiu: Se pregătește o HOȚIE cu sprijinul ANAF

Cristian Blănuţă, 27 august 2014, Ora 15:04

  • print
  • |
predoiu-se-pregateste-o-hotie-cu-sprijinul-anaf-42836-1.jpg

Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte PDL, spune că are "ceva informații" potrivit cărora o companie chineză este pe punctul de a pune mana pe compania de stat Oil Terminal printr-o "mega-hoție" cu concursul ANAF.

"Ceva informații care mi-au parvenit, precum şi instinctul, îmi spun că se pregătește o nouă MEGA-HOŢIE: OIL TERMINAL. E o companie strategică de interes național. Metoda hoţiei e simplă: executare silită forţată şi abuzivă de către ANAF, privatizarea ca metodă de "salvare", evident la un preț scăzut, că doar vorbim de faliment, nu-i aşa? Şi, ca din întâmplare, cumpărarea ei de către o companie chineză sau cu capital chinezesc. Fără comisioane nelegale, bineînțeles. În cinstea vizitei Dr.Ponta în China!", a scris acesta pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Oil Terminal, terminalul petrolier din Portul Constanta detinut de stat, este executat silit de catre Fisc pentru neplata unor datorii vechi de 11 ani.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou