Best Dental

Primele concluzii ale medicilor legiști cu privire la moartea celor 4 salvatori

Mălina Andrei, 17 decembrie 2014, Ora 17:01

  • print
  • |
primele-concluzii-ale-medicilor-legisti-cu-privire-la-moartea-celor-4-salvatori-44837-1.jpg

Au apărut primele concluzii ale medicilor legişti în cazul morţii celor patru membri ai echipajului SMURD.

Cele patru victime ale accidentului aviatic din Constanța au murit înecate, potrivit primelor date furnizate de Institutul de Medicină Legală (IML).

Conform primelor date,asistenta şi pilotul au murit înecaţi, în timp ce medicul şi copilotul au decedat din pricina multiplelor traumatisme.

Claudiu Crăcănel a decedat, conform certificatului de deces, în momentul în care elicopterul s-a prăbuşi în apă, având multiple fracturi şi traume, printre care o fractură în zona cervicală, a coloanei şi ale membrelor superioare şi inferioare.

Conform primelor date oferite de legişti, nu avea multe şanse de supravieţuire. Decesul a survenit imediat după prăbuşire.

Aşa se explică faptul că salvatorii l-au găsit pe acesta prins la manşă, prins în centură.

Medicul Laura Vizitiu Vizireanu, prima victimă recuperată cu semne vitale, şi care a decedat după câteva ore la spitalul din Constanţa, prezenta şi leziuni craniocerebrale.

Însă, anchetatorii spun că diagnosticul nu este complet. Medicii legişti nu au finalizat încă investigaţiile pentru determinarea, cu exactitate, a cauzelor decesului celor patru victime. Aceștia vor să stabilească timpii de supravieţuire şi să efectueze investigaţii minuţioase de laborator.

Rezultatele oficiale vor fi prezentate peste câteva zile.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:50