Raport SIE: Niciun candidat la alegeri nu este ofițer acoperit

Cristian Blănuţă, 17 septembrie 2014, Ora 14:22

  • print
  • |
raport-sie-niciun-candidat-la-alegeri-nu-este-ofiter-acoperit-43370-1.jpg

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat, miercuri, că un raport al Serviciilor de Informații Externe arată că niciun candidat la alegerile prezidențiale nu este ofițer acoperit, precizând că raportul se referă la situaţia actuală, nu la trecut.

"La ora 13:30 a avut loc ședința comisiei de control SIE la care am discutat un material primit din partea Serviciului, semnat de domnul Meleșcanu, prin care ni se comunică foarte clar că nu există situații ca cele văzute în presă, nici situații privind candidații la Președinție, nici la Parlament, nici chiar judecători și nici în cadrul Guvernului", a declarat Ilie Sârbu, potrivit b1.ro.

"Raportul face referire la toți candidații la Prezidențiale. Discutăm despre situația dată, nu despre trecut. Domnul Băsescu să vină să dovedească cu documente că există situații de acest gen", a mai spus Sârbu.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou