Șeful TVR acuză: PSD mă va mazili! S-au făcut presiuni brutale asupra mea

Cristian Blănuţă, 24 septembrie 2014, Ora 13:07

  • print
  • |
seful-tvr-acuza-psd-ma-va-mazili-s-au-facut-presiuni-brutale-asupra-mea-43526-1.jpg

Ștelian Tănase, șeful Televiziunii Române, a declarat că asupra sa au fost făcute multe presiuni, unele chiar brutale, dar nu poate da niciun nume și nici în instanță nu poate ajunge.

Tănase susține că există presiuni extrem de mari asupra lui și este convins că, imediat după alegerile prezidențiale, PSD îl va mazili din această funcție.

Deputatul PSD, Mihai Sturzu, l-a întrebat pe Tănase de ce nu demisionează de la TVR, dacă tot nu poate face nimic, din cauza opoziție politice. "Eu am vrut să demisionez și eram pregătit la 1 octombrie să plec. S-au întâmplat anumite lucruri, care au dus la o altă decizie", a spus Tănase.
"Eu cred că după alegeri voi fi izgonit, dar până la alegeri voi încerca să asigur echilibrul în TVR. Mai sunt două luni și mă dați afară", le-a transmis Tănase, celor din PSD.

Stelian Tănase a precizat că în aceste două luni va face tot posibilul ca TVR să fie echidistant, iar campania electorală să se desfășoare legal, în ciuda presiunilor venite din partea PSD și a Guvernului.

În discuție a intervenit și deputatul PSD, Mădălin Voicu, care i-a sugerat lui Tănase că ar fi bine să demisioneze. Președintele TVR a reacționat prompt: "Eu consider acest îndemn o presiune politică! Presiune politică! Punct!", a spus Tănase, potrivit stiripesurse.ro.

De asemenea, Stelian Tănase a mai spus că s-a consultat cu avocatul lui pentru a-i acționa în judecată pe cei care l-au amenințat, dar a ajuns la concluzia că nu va izbândi.

Tănase a mai declarat că nu le poate spune numele celor care l-au supus presiunilor la telefon.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou