"Suspendarea președintelui, la ordinul lui Voiculescu"

Cristian Blănuţă, 10 septembrie 2014, Ora 09:16

  • print
  • |
suspendarea-presedintelui-la-ordinul-lui-voiculescu-43185-1.jpg

Preşedintele Traian Băsescu a dezvăluit că suspendarea sa este jucată de Călin Popescu Tăriceanu, cu premierul Victor Ponta, la ordinul lui Dan Voiculescu, pentru graţierea acestuia înainte de alegerile prezidenţiale.

Traian Băsescu a spus, într-o emisiune a postului B1 TV, că Tăriceanu "joacă suspendarea, împreună cu Victor Ponta, la ordinul lui Dan Voiculescu" şi a opinat că Voiculescu nu crede că Iohannis sau Ponta l-ar graţia, după ce ar câştiga alegerile.

"Îi forţează pe cei doi să facă suspendarea pentru graţierea domniei sale. Victor Ponta a realizat ce s-ar întâmpla, numai de la faza cu naziştii, şi îşi imaginează ce s-ar întâmpla cu o suspendare care nu are nicio treabă cu încălcarea Constituţiei, pentru că nu ar accepta nicio ţară din Europa şi nici SUA", a spus preşedintele Băsescu.

El a adăugat că sunt "foarte puţini oameni care rezistă la presiunea mediatică", numindu-i pe Emil Boc, Elena Udrea "şi încă vreo doi". "În rest, se pun pe burtă şi spun sărut mâna oricărui varan sau mogul", a adăugat Băsescu.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou