Un român printre teroriștii Statului Islamic

Cristian Blănuţă, 3 octombrie 2014, Ora 11:28

  • print
  • |
un-roman-printre-teroristii-statului-islamic-43725-1.jpg

În gruparea călăilor ISIS, care au decapitat jurnalişti celebri veniţi să facă investigaţii în Orientul Mijlociu, se numără şi un român.

Avertismentul vine din partea fostului director al Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu, potrivit b1.ro.

„A fost la un moment dat un român. Știm că a plecat din România cu intenția să ajungă, nu știm dacă a ajuns, ce a făcut, pentru că nimeni nu poate să urmărească foarte bine orice mișcare a oricărui cetățean român. Pentru Romania nu este un pericol legat de reîntoarcerea unui român, dacă se confirmă", a spus fostul șef al SIE, la Europa FM.

Teodor Meleşcanu spune în acest context că întoarcerea în ţară a bărbatului afiliat grupării teroriste "Statul Islamic" ar putea reprezenta un pericol la adresa securităţii naţionale.


„Dar eu vorbesc de faptul că din alte țări sunt mii care se întorc, iar acești mii care se întorc pot întodeauna să fie preocupați de a duce mai departe lupta între ghilimele a Jihadului, pe teritoriul altor țări, inclusiv al României", a mai spus Meleșcanu.

Întrebat de jurnalişti dacă autorităţile române nu ar trebui să ştie dacă românul s-a întors deja în ţară, fostul şef SIE a arătat că "cine trebuie, ştie".

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou