Adrian Năstase poate candida la preşedenţie în 2014

Mihai Ghezea , 7 ianuarie 2014, Ora 15:13

  • print
  • |
adrian-nastase-poate-candida-la-presedenie-in-2014-37150-1.jpg

Este dureros când copilul pe care l-ai crescut şi educat te vinde sub orice formă.

Încă din 2012, Adrian Năstase ştia că i se pregăteşte ceva dar a refuzat să creadă că tocmai lui i se poate întâmpla. A mai refuzat să creadă că trădătorii sunt în jurul lui şi cel mai important lucru, s -a crezut intangibil.

După cea de-a doua condamnare, a strigat că totul este o răzbunare murdară şi nedreaptă.

Răzbunare? Da, are dreptate, căci aproape toţi politicienii şi nu numai, au în diverse sertare DOSARE care sunt scoase atuci când cineva, un puternic al zilei ordonă acest lucru. Aşa s-a întâmplat cu Adrian Năstase.

Murdară? Totul în politica românească este murdar, această murdărie chiar el a promovat-o şi a ridicat-o la rang de cinste.

Nedreaptă? După prima condamnare, acesta nu a înţeles prea mare lucru continuând a se implica în jocuri la care nu mai avea acces. A continuat să deranjeze cu planurile lui de viitor politic. De aici până la Rahova nu a mai fost decât un pas. Pas pe care justiţia strâmbă sau dreaptă cum o percepe fiecare, l-a făcut.

Viitorul politic al lui Adrian Năstase încă nu a luat sfârşit. Dimpotrivă, în februarie, când va intra în vigoare noul cod penal, acesta va beneficia de amnistia pedepsei. Pe înţelesul tuturor, el va fi un cetăţean care va avea dreptul să candideze pentru orice funcţie publică în statul de drept. Chiar şi la cea de preşedinte. Cel târziu până pe 10 februarie, Adrian Năstase va fi un om liber, fără cazier. Cred că cei care au pus umărul sub o formă sau alta la condamnarea acestuia au deja frisoane.

Sper că după acest semnal clar, vine rândul lui Voiculescu, Fenechiu, Dragnea, Videanu, ș.a.m.d.

Ponta o dă înainte cu sloganele că justița băsistă face şi drege, dar se vede din avion că toate aceste condamnări, care au fost date sau care urmează să vină, îi folosesc cel mai mult lui, pentru că îl scapă ori de concurenţii direcţi, ori de cei mai puternici baroni locali, în faţa cărora stă în poziţie de drepţi.

La nivel declarativ, Ponta le ţine partea PSD-iștilor penali, amăgindu-i că după plecarea lui Băsescu, se va rezolva situaţia, dar cred că în sinea lui s-ar bucura de 100 de ori mai mult dacă justiţia l-ar scăpa până atunci de Dragnea şi de alţi câţiva baroni locali cu greutate, chiar şi din PNL.

TOT CE SE CONDAMNĂ ACUM ÎN ROMÂNIA, ÎI FOLOSEŞTE LUI PONTA

Veşnic copilot, niciodată pilot adevărat, ca şi în politică, va aştepta să-l scape justiția şi UE de toţi adversarii lui direcţi. Se vede de la o poştă cum a încearcat să le facă pe plac lui Voiculescu şi penalilor transpartinici: cu procurorii DNA, cu legile superimunității şi amnistiei, după care la reacţiile internaţionale vehemente, se repliază scurt şi le transmite acestora că nu se poate, că nu ne lasă Merkel, UE şi SUA, că nu vor mai veni bani europeni şi nu vom mai avea din ce da salarii şi pensii, şi nu ne mai votează populaţia...

Aşa că vor fi sacrificaţi pe rând, toţi cei pe care justiția îi are pe rol şi care întâmplător îl deranjează pe Ponta prin influenţa lor. Se schimbă garda, pleacă Năstase, Voiculescu, Voicu, Mitrea, Fenechiu, Dragnea şi vin cei tineri: Ponta, Ghiţă, Mazăre, Negoiță... Şi peste toate, dorinţa lui obsesivă de a fi băiatul cel bun...

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou