ATENȚIE, este ORA ȘASE, sosesc COLINDĂTORII

Mihai Ghezea , 2 ianuarie 2015, Ora 15:28

  • print
  • |
atentie-este-ora-sase-sosesc-colindatorii-44991-1.jpg

Chiar dacă au trecut sărbătorile, COLINDĂTORII - așa cum au fost alintați MASCAȚII, își reiau activitatea de săptămâna viitoare.

Sub directa coordonare a procurorilor DNA, „colindătorii vor colinda” casele și sediile marilor corupți, mulți dinte aceștia, nu prea au avut parte de sărbători tihnite și liniștite ca în anii precedenți. Unii, care au simțit că în sfârșit sunt „colindați”, au plecat spre țări liniștite, cred ei, în speranța că au scăpat de brațul lung al DNA, neștiind că au fost monitorizați tot timpul.

Ei procurorii DNA, de sărbători, conform tradiției, au petrecut după un an de muncă cu rezultate dintre cele mai notabile, alături de cei dragi. Nu toți. Unii dintre ei au fost prezenți la datorie. Lupta împotriva corupției nu a încetat. A fost doar o scurtă pauză. De săptămâna viitoare, indiferent cine se află la cârma țării, spectacolul va continua. Lucrurile încă nu sunt clare în politica dâmbovițeană. Se va impune președintele IOHANNIS în fața corupților? Conform promisiunilor făcute înaltei porți și nu numai, românul Iohannis, va lăsa justiția să își facă treaba indiferent de numele celor implicați în marea corupție.

Cătani de România, Laura Codruța Kovesi șefa DNA, declara anul trecut că are în lucru peste 4500 dosare de mare corupție. Până în prezent a început urmărirea penală în doar 12 mari dosare de corupție. Unii fiind trimiși în judecată, alții cercetați în stare de arest. Cei care au colaborat cu procurorii, fiind cercetați în stare de libertate.

DNA-ul cu o echipă de circa 400 de lucrători, procurori , polițiști și personal civil, a reușit în anul 2014 să devină cea mai productivă instituție, aducând bani la buget prin confiscări și sechestru aplicate. Cel mai important, este faptul că a creat precedentul, că și în România se poate. Se poate atunci când ești lăsat să îți faci meseria pentru care ai învățat și ești plătit din banul public.

Conform surselor noastre, în urma audierilor din dosarul EADS, în scurt timp se va declanșa Jihadul. Nume grele ale politici dâmbovițene, vor fi nu doar audiați, mulți dintre aceștia vor fi chiar arestați. De arestare vor scăpa cei care vor colabora cu procurorii DNA.

Ce va face președintele Iohannis dacă printre cei vizați în acest dosar se vor regăsi și bunii lui prieteni care i-au fost alături în cursa pentru Cotroceni ?

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou