Bărbatul suspectat de uciderea a trei surori a fost reţinut

Dan Alexandru, 15 aprilie 2014, Ora 10:33

  • print
  • |
barbatul-suspectat-de-uciderea-a-trei-surori-a-fost-retinut-39463-1.jpg

Bărbatul suspectat de uciderea a trei surori din Rădăuţi a fost reţinut pentru 24 de ore. El a fost adus luni noapte la Bucureşti pentru a răspunde la întrebările anchetatorilor, după ce în cursul zilei i-a fost percheziţionată locuinţa. Procurorii au ridicat mai multe probe, inclusiv oseminte. Prima femeie a dispărut în urmă cu aproape 20 de ani, în 1995, iar celelalte două în 2005.

Potrivit procurorilor, cele trei femei ar fi avut pe rând câte o relaţie cu acelaşi bărbat. Fiecare dintre ele ar fi avut şi copii cu suspectul, acum în vârstă de 60 de ani.

Până acum, anchetatorii nu reuşiseră să strângă suficiente probe pentru a-l trimite în instanţă. Luni însă, suspectul a fost ridicat şi dus la audieri după ce oamenii legii i-au verificat garajul şi au făcut mai multe săpături în curtea casei. Au fost găsite oseminte care au fost trimise la analize pentru a se stabili care este provenienţa lor.

La momentul dispariţiei tinerelor, bărbatul a fost suspectat de omor, însă cercetările şi testul poligraf nu au confirmat că el ar fi fost implicat. A susţinut tot timpul că este nevinovat şi a acuzat un complot pus la cale de familia femeilor.

foto: digi24

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou