Cristian Tudor Popescu, masturbatorul presei româneşti

Mihai Ghezea , 12 august 2012, Ora 19:51

  • print
  • |
cristian-tudor-popescu-masturbatorul-presei-romanesti-27286-1.jpg

Eu am încredere în instituţia GÂNDUL.

Acest templu al Adevărului şi Dreptăţii, unde articole scrise de doamna Rodica Ciobanu stau alături de chiloţii Biancăi Drăguşanu, unde un individ care primeşte milioane de euro din contracte cu Armata Română critică Ministerul Apărării săptămânal, pe prima pagină. În acelaşi Templu al Adevărului şi Dreptăţii CTP-ul, acest manipulator al poporului român, a ajuns în pragul apoplexiei pentru că preşedintele României nu-l bagă în seamă nici măcar după ce a folosit tot arsenalul de invective (Marele Masturbator etc).

Este faza finală a OTEVIZARII presei româneşti. La aşa popor, aşa presă şi aşa clasă politică.

Sunt mândru că am un ziar care nu face altceva decât să informeze foarte corect, nepărtinitor, pe MĂRIA SA CITITORUL. Mă cutremur când văd cu câtă nonşalanţă este manipulat acest popor de către aproape tot ce înseamnă presa românească. Îmi este scârbă când văd un individ ca CTP invitat în mai toate emisiunile tv şi câtă importanţă îşi acordă acest masturbator .

CTP a fost printre primii formatori de opinie care a folosit expresii de maidan, vulgare! Iar acum îndeamnă la intimidarea instituţiilor statului, care încearcă - cu greu - să apere legile.

O simplă întrebare pentru CTP: ce părere are de modul în care puterea actuală încalcă toate legile ţării, inclusiv Constituţia? Crede cineva că prin articolele sale încearcă să lumineze cititorul? Sau partizanatul său îl observă, deja, oricine şi nu mai surprinde pe nimeni?

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou