DD, Sebi, Viorel și Gâdea

Mihai Ghezea , 10 august 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
dd-sebi-viorel-si-gadea-42423-1.jpg

După ce au dictat alianțe și moțiuni de cenzură, atitudini și suspendări prezidențiale, am trăit să vedem și momentul în care Antenele se victimizează.

 

După modelul lui Ponta, care își umfla mușchii declarând ritos că nimeni nu-i poate interzice să fie român și ortodox în țara lui, deși nimănui nu-i trecuse prin cap să-i conteste aceste drepturi, subordonații lui Gâdea se dau eroi, promițând publicului antenist că vor emite și din stradă, dacă va fi nevoie. Vezi Doamne, Antena 3 e un bun național, iar decizia instanței, prin care se declară că sediul și terenul respectiv au fost furate de la poporul român și trebuie date înapoi este strigătoare la cer.

 

Orice altă televiziune sau publicație trebuie să aibă un sediu legal, să plătească, să respecte legea, dar toate astea devin nule atunci când este vorba de televiziunile de casă ale puterii. Dar, până la urmă, ce reprezintă Antena 3 pentru fiecare dintre români sau cum percepe fiecare contribuția trustului lui Voiculescu la mersul societății românești și la prăbușirea mass-media din țara noastră este complet subiectiv și respect dreptul la opinie.

Mult mai interesant va fi de urmărit jocul Antenelor de acum înainte, pentru că în același fel va evolua, în paralel, scena politică dâmbovițeană. Bătălia deja a început. Este evident că echipa lui Gâdea nu poate fi folosită decât contra lui Traian Băsescu și a dreptei. De aceea, Victor Ponta a și transmis semnale că anteniștii nu trebuie să-și facă griji pentru viitor. Cel puțin pentru viitorul apropiat.


Sursele ATAC spun că se pune deja problema ca postul să fie preluat, oficial sau prin interpuși, de Sebastian Ghiță. Și că Dan Diaconescu ar putea primi un post de conducere și spațiu de emisie, astfel încât să aibă timp, până în toamnă, să recâștige și să reactiveze electoratul otevist. Astfel, s-ar împușca doi iepuri dintr-un foc: pe de-o parte, s-ar obține un trust extrem de puternic, capabil să contracareze posturile apropiate dreptei, iar pe de alta PP-DD și PC ar rămâne, foarte clar, în siajul PSD, oricât va fi nevoie.


Victor Ponta ia în calcul, susțin aceleași surse, și „reorientarea" unuia dintre aceste posturi către "dreapta". Mai exact, către dreapta pesedistă, în frunte cu Călin Popescu Tăriceanu.


Un lucru rămâne sigur: Antena 3 nu va deveni mai puțin politizată. Cel mult, va vopsi puțin gardul. După ce o să-l primească, drept cadou, de la Palatul Victoria.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou