Best Dental

Domnişorul Dan Diaconescu

Ziarul Atac, 18 noiembrie 2012, Ora 19:39

  • print
  • |
domnisorul-dan-diaconescu-1.jpg

În doar câteva luni, Dan Diaconescu şi-a arătat adevărata faţă, iar românii au înţeles cum se traduc în fapt toate cele spuse pe micul ecran, la OTV.

După ce a obţinut un scor nesperat la locale, profitând de dezamăgirea electoratului şi pe votul negativ dat forţelor politice principale, Diaconescu a crezut că-şi poate permite orice şi cu cât exagerează mai tare, cu atât va primi mai multe voturi. Pentru început, s-a aruncat în telenovela denumită Oltchim.

A ales un scenariu grotesc, cu multă vopsea de camuflaj, mizând pe faptul că niciun om întreg la cap nu şi-ar putea închipui că toată acea serie de promisiuni şi numere de circ reprezintă, de fapt, o făcătură ordinară. Şi a avut dreptate. Nici măcar când totul devenise evident, autorităţile nu credeau că aceasta este realitatea.

După aceea, tot de dragul mediatizării cu orice chip, a ales să candideze la Târgu Jiu, împotriva lui Victor Ponta. A făcut asta din două motive. Primul este că nu putea fi sigur de câştig, indiferent împotriva cui ar fi candidat. Candidând împotriva preşedintelui celui mai puternic partid, îşi va găsi, ulterior, o groază de scuze: că a fost furat, că l-au lucrat ciocoii şi aşa mai departe.

De fapt, Dan Diaconescu nu-şi doreşte deloc să devină parlamentar. Dacă ar ajunge, ar fi nevoit să renunţe la televiziune, ca să nu intre în conflict de interese. Ori, domnişorul Dan nu reprezintă nimic, dacă iese din cadrul micului ecran al OTV-ului.

Nu se dezminte nici în calitate de candidat. Chiar înainte de începerea campaniei electorale a făcut-o din nou de oaie. S-a ales cu o plângere şi este cercetat pentru mită electorală, după ce a împărţit mici şi biscuiţi la Târgu Jiu, la un concert, în timp ce pe două ecrane erau difuzate mesaje electorale.

Tot el a dat şi preţul pentru o candidatură pe listele sale: 50.000 de euro. Aşa i-a adunat pe toţi cei care au fost aruncaţi din celelalte partide. După 9 decembrie, partidul său va intra în Parlament. Circul abia începe. Ce ne aşteaptă...Dumnezeu cu mila.

 

EDITORIAL

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

  Săptămâna asta am stat din nou și am numărat nenorocirile. Ne-am uimit, ne-am întristat, am empatizat, ne-am îndurerat, am compătimit, ne-am indignat, ne-am revoltat (asta mai mult în sinea noastră) şi... cam atât. Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog. Din păcate, sunt absolut convins că şi ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou