Frumoasa şi Bestia

Mihai Ghezea , 11 noiembrie 2012, Ora 19:32

  • print
  • |
frumoasa-si-bestia-27889-1.jpg

În urmă cu mulţi ani am avut onoarea să cunosc un individ mic, negru şi uscat, fără personalitate, fără niciun fel de pedigri, genul copilului de la ţară, venit la oraş pentru a se pricopsi. Încă de pe atunci dădea dovadă că este lipsit de scrupule, onoarea şi demnitatea fiindu-i total străine.

Probabil unii se întreabă de ce fac acest lucru acum, când a început campania şi ceea ce scriu eu despre acest individ îl va afecta. Asta şi vreau, să vadă, cei care vor să-l voteze, caracterul acestuia.

Multe cunoştinţe, chiar şi prieteni apropiaţi mie îmi spuneau să păstrez distanţa faţă de acest individ, citindu-l şi spunându-mi că tot ce intră în contact cu el este automat virusat. Am refuzat să cred şi am continuat să-l ajut atât cât am putut şi când am putut. Mare greşeală am comis. Nu că ar fi singura, dar este cu siguranţă cea mai gravă. Pentru acest motiv încerc, începând de azi, să arăt celor care pot, doresc şi au interesul, să vadă adevăratul caracter infect al acestuia.

Individul despre care fac vorbire, îmi este şi greaţă să îi scriu numele, se numeşte DAN DIACONESCU. Da, despre el este vorba. Încerc, cu scuzele de rigoare pentru cei care încă îi mai sunt simpatizanţi şi nu numai, să îi prezint adevărata faţă şi caracterul în speranţa că încă nu este prea târziu. L-aţi văzut la televizor cât de mult vorbeşte, minte cu atâta nonşalanţă încât a ajuns până şi el să creadă ce spune. Dorinţa lui este să ajungă preşedintele ROMÂNIEI, pentru a salva poporul român de ciocoi, de hoţi şi alţi infractori. El, infractorul şef, şantajistul de la OTV, el vrea să facă ordine în ţară.

Mulţi ştiu că pentru a te primi la OTV cu anumite probleme trebuia să cotizezi în funcţie de marca şi grosimea portofelului, de la 200 de euro până la câteva mii, dacă nu îi dădeai, nu te băga nici dracul în seamă. Minte cu neruşinare când afirmă că face sute de mii de euro din emisiunile difuzate pe post! Îl dă exemplu pe DAN VOICULESCU, diferenţă enormă între cei doi! Pomeneşte numele unui mare realizator tv, ARISTIDE BUHOIU, DUMNEZEU să-l odihnească. Ar trebui să dea de pomană şi să se roage pentru odihna sufletului acestuia. Aristide Buhoiu i-a fost mentor, dar nu l-a învăţat să mintă şi să şantajeze lumea. L-a învăţat numai de bine. Atât cât a fost în viaţă.

După dispariţia mentorului, alături de el a apărut DIANA VOICULESCU, cea pe care presa a numit-o BLONDA LUI DIACONESCU, viitorul premier al guvernului PPDD. Doamne fereşte de aşa ceva! Acum Diaconescu are un nou mentor. Împreună încep să... construiască, pun ban pe ban, relaţie pe relaţie, teroare şi cât mai puţini bani angajaţilor şi colaboratorilor, dacă se poate chiar deloc.

Nu contează că BLONDA LUI DIACONESCU ÎL FACE PE ACESTA ALBIE DE PORCI, când nu îi convine câte ceva din comportamentul sau spusele lui DIACONESCU. El, cel care vrea să conducă poporul român, pleacă capul şi răspunde , "DA DIANA, ai dreptate, aşa am să fac" şi chiar face, iese din biroul Dianei, pune mâna pe telefon, sună şi spune: "ŞTIŢI, CU PROBLEMA ACEEA ESTE CAM PUŢIN...", interlocutorul înţelege, iar Diaconescu se întoarce la Diana spunându-i: "I-AM COMUNICAT, SE REZOLVĂ".

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou