Hai să ne discriminăm un pic!

Ziarul Atac, 2 septembrie 2012, Ora 20:36

  • print
  • |
hai-sa-ne-discriminam-un-pic-27390-1.jpg

Sâmbătă, fiica cea mică a preşedintelui s-a măritat. Dincolo de interesul pur monden pe care toată lumea l-a acordat evenimentului, am avut parte şi de manifestări pentru care mi-e ruşine. Şi nu numai mie.

Tuturor celor care ne-a mai rămas măcar o brumă de bun simţ ar trebui să ne fie ruşine. Pentru că o mână de papagali plătiţi ne-au făcut să arătăm, încă o dată, ca un popor barbar, care nu-i în stare să respecte nici măcar cele mai importante momente ale vieţii. Căci asta este şi nunta, ca şi botezul sau înmormântarea. Cât de penibil şi de mic la suflet poţi fi să plăteşti oameni sau să primeşti bani ca să huidui pe mireasă, pe mire sau pe socrul mic? Cât va mai trece până vom vedea asemenea reacţii la botezuri şi la înmormântări?

Mai rău este că nişte aşa-zişi jurnalişti se mai şi bucurau, în direct, pe post. În asemenea condiţii, devine destul de credibil Lăzăroiu, consilierul lui Băsescu, care scria pe contul său de facebook, că Voiculescu i-ar fi trimis pe „protestatari" pe la Primărie, pe la biserică sau pe lângă gardurile de la Snagov.

Până şi aliaţii săi au început să se lepede de stăpânul antenelor. Pesedişti de frunte, dar şi lideri liberali s-au arătat deja iritaţi şi au reacţionat dur după ce Voiculescu a început iar să vorbească despre o nouă suspendare, iar Antena 3 face deja presiuni, ca şi cum ar fi un lucru deja stabilit în USL că aceasta-i singura mare problemă, cu prioritate zero. Toţi comentatorii politici au decretat că o nouă suspendare ar duce USL-ul înapoi, în opoziţie, dar asta nu pare să răcorească minţile înfierbântate ale ciracilor lui Felix.

În timp ce noi ne ocupăm cu găinării de doi bani, Viviane Reding, vicepreşedinte CE şi comisar UE al Justiţiei spune răspicat, încă o dată, că am avut o tentativă de puci parlamentar, dejucată de UE, de statele occidentale, dar şi de către FMI. Şi mai este de părere că n-o să prea intrăm în spaţiul Schengen în viitorul apropiat. Asta, în timp ce Barroso a anunţat că Bulgaria este pregătită de aderare.

Repede, Ministerul nostru de Externe s-a văitat că dacă bulgarii intră şi noi nu e vorba de discriminare. Aşa şi este. Noi suntem ăia, care prin înţelepţii conducători ne-am bătut joc de liderii europeni şi am trâmbiţat că n-avem nevoie de ei. Acum n-au nici ei nevoie de noi. Ne simţim discriminaţi? Cui îi pasă? Putem să ne vedem, în linişte, de huiduit pe la nunţi, înmormântări şi botezuri.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou