Impostorul și ai lui. Cei mai buni la furat

Mihai Ghezea , 4 august 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
impostorul-si-ai-lui-cei-mai-buni-la-furat-42243-1.jpg

"Am belit bine ochii" și am învățat să gândesc, crezând că n-o fi vreo sinucidere, și am realizat că "binevoitorii" neinvitați la cârma acestei țări "și-au băgat botul" ori "picioarele pline de balegă" în statutul meu, în libertatea mea, producând traume și imagini false acestei națiuni.

Urmăresc zi de zi scena politică romanească, din care fac parte, la fel ca și tine, în care doi dintre actorii principali, Victor Ponta și Traian Băsescu, îmi prezintă conflictul permanent al unor oameni ce încearcă din diferite motive - neputință, orgoliu, mândrie, să mă facă să trăiesc într-o societate agitată de nevoie, inumană, plină de imoralitate.

Îți mărturisesc că diferența dintre mine și tine o face faptul că eu nu mă văd figurant al tabloului prezentat. Nu mă pot privi pe mine făcând parte din lumea compromisului, o lume ce m-ar lăsa să nu observ duritatea declarațiilor politice ale lui Victor Ponta și Traian Băsescu, o lume ce nu m-ar lăsa să remarc că nu există nicio diferență între ce am văzut săptămânile trecute și ce am văzut astăzi din partea aleșilor.

Ne-am apropiat, în goană, de un moment de cotitură în istoria noastră, nimeni nu poate nega asta. Așadar, mă adresez ție, pentru că știu că mă înțelegi și te întreb dacă și tu ai început să observi cu ușurință apariția unor impostori ce nu vor să renunțe la titlurile lor false?

EU, cel ce crede în obârșia unei societăți mai drepte voi continua să belesc bine ochii şi la momentul potrivit să îi penalizez, cu votul meu. Dacă şi tu, dragă cititorule, gândeşti ca şi mine, alege cu grijă pe cel care crezi că te poate reprezenta, că este cel care va face ceva pentru tine şi familia ta.

Media, atât cea scrisă şi în mod special televiziunile, nu fac altceva decât să te manipuleze, fiecare ziar sau televiziune sunt plătite pentru manipularea ta, din banii pe care tu îi dai la aşa zisul stat sub formă de taxe şi impozite, din aceşti bani şi din împrumuturile externe, împrumuturi pe care eu, tu şi copiii noştri le vom achita într-o bună zi, sub o formă sau alta. Din aceşti bani conducătorii noştri plătesc să îţi spună ţie, cititorule, că el, IMPOSTORUL şi tabăra lui sunt cei mai buni. Cei mai buni la furat.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou