Ioan Rus, cârtița lui Băsescu

Ziarul Atac, 16 septembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
ioan-rus-carti-a-lui-basescu-34179-1.jpg

Am ales din gândirea ipocrită și duplicitară a lui Ioan Rus, una dintre "cârtițele" lui Băsescu în PSD, următorul citat: "Statului nu trebuie să îi fie frică de acest tip de apropiere pentru că în toate combinaţiile între stat şi o firmă privată, NUMAI STATUL POATE CÂȘTIGA".

Ha, ha, ha !!! Păi, dacă ar fi să contabilizăm doar "combinațiile" în care statul a pierdut atunci când a avut relații comerciale cu firmele la care Rus și Vasile Dâncu aveau interese financiare și tot ar fi suficiente dovezi că afirmația lui e falsă. Dar sunt mii, zeci de mii de "combinații" în care statul a fost spoliat de o mână de șmecheri, care erau și arbitri și jucători. Ei elaborau "Caietul de sarcini" direcționat spre anumite firme, ei hotărau cine câștigă licitația.

Câte contracte bănoase și inutile pentru stat a avut Dâncu de la Guvern, când era apropiat, tare, de Năstase? Inutile, pentru că firma lui Dâncu, Metro Media Transilvania, s-a compromis în așa hal cu sondajele și studiile date publicității, încât a trebuit să-și schimbe nume în IRES, ca să se piardă urma neprofesionalismului. Dar cum IRES și Metro Media sunt conduse de aceeași persoană, rezultatele așa-ziselor sondaje sunt la fel de neprofesioniste.

Sunt multe de spus pe tema asta și voi reveni cu date concrete, începând cu primul contract bănos încheiat de Dâncu cu Radioul public. Am vrut doar ca lumea să înțeleagă că atunci când Rus spune două propoziții, ele conțin în medie cam trei minciuni. Am mai ales o perlă relevantă a gândirii ioanrusiste: "Să ne ocupăm să eliminăm cât mai mulţi dintre tâmpiţii decidenţi din instituţiile statului". Adică, cine "să ne ocupăm"? Te-ai inclus și pe tine în acest plural, între cei care ar trebui să curețe instituțiile statului de "tâmpiți"?

Ce te face să crezi că tu, însuți, nu ești un "tâmpit" care trebuie eliminat ? Mai ales că până și Ponta, care alături de Băsescu sunt cele mai bune exemple de cum nu trebuie să fie un decident din instituțiile statului, te-a concediat de la Guvern din funcția de ministru de Interne. Și ce altă dovadă mai mare de "tâmpenie" sau, poate, trădare, poate fi invocată decât faptul că ai participat la eșecul referendumului de demitere a lui Băsescu din 2012? Ai făcut , atunci, tot ce ai putut, pentru ca necesarul de votanți pentru atingerea cvorumului la Referendum să fie mai mare.

Tu, Rusule, nu ești prost. Tu știi că Ponta a menținut mulți "tâmpiți" portocalii prin instituțiile statului, cu bună știință, pentru simplul motiv că erau oamenii lui Băsescu, așa, ca tine. Așadar, Ioane, nu te mai da "rotund", nu mai face pe strategul partidului, când tu, de fapt, continui să lucrezi pentru stăpânul tău, Băsescu. A tunat și v-a adunat.

autor: Andrei Alexandru

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou