Best Dental

Oile rătăcite printre râpe şi munţi

Sorin Roșca Stănescu, 16 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
Comentarii

Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Atac.

1 comentarii

gelu marchidan, 22 iunie 2014 19:53

OPINII La pranz cu Liviu Tudor - "Devalizatorul" Bancii Unirea
04 Iunie, 13:05

În anul 1996, prin subscripție publică, se înfiinţează Bancă Comercială Unirea, având la bază Grupul de la Bacău, aflat sub oblăduirea lui Viorel Hrebenciuc și a lui Corneliu Iacobov. Tudor și Iacob controlau 49,77% din capitalul social, ceilalți asociați importanți fiind Societatea de Investiții Financiare II Moldova (condusă de Corneliu Iacobov), cu 24,65% din acțiuni și CNSLR „Frăția", cu 12% din acțiuni.

Liviu Tudor

Intrebarea nr 1: "Domnule Liviu Tudor - ati devalizat si pus pe butuci dupa Bancorex - unde ati dat un tun de 8,4 milioane dolari - iata si Banca Unirea. Astazi apareti in presa ca mare investitor si reparati case de patrimoniu in Bran si invocati numele Printului Charles. Credeti ca Printul Charles ar fi onorat sa stie ca ati distrus doua banci si multe alte companii?"

Intrebarea nr 2: "Daca tot produceti atata performanta si profit , de ce nu platiti inapoi banii furati de la Bancorex c

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:25