Procurorul, pământul și baronii

Mihai Ghezea , 14 aprilie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
procurorul-pamantul-si-baronii-39416-1.jpg

Doamne, ce zile trăim... Circ şi justiţie televizată. Prosteşte poporul cu televizorul - acesta pare să fi rămas principalul rol al media, în România.
Televiziunile de ştiri, la comanda politică a patronilor, aruncă zilnic pe sticlă mascaţi, politicieni, oameni de afaceri, mai puţin interlopi.

Interlopi nu mai sunt, s-au transformat în mafia gulerelor albe. Lumea lor, a clasei politice. O lume în care se folosesc mascaţi şi cătuşe. Dreptate au şi unii şi ceilalţi. Dreptatea lor. Acest circ are multe conotaţii politice la cel mai înalt nivel. Miza este uriaşă. Averile şi libertatea clasei politice. Cine câştigă ia totul. Fără prizonieri. PSD-ul este decimat pe zi ce trece, şi va fi în continuare.

Ambiţiile lui Ponta şi lupilor tineri sunt fără măsură. Simţind gustul puterii, sacrifică totul. Nicio clipă nu se gândesc la poporul român, acum muritor de foame şi nu numai. Pentru toate relele singurul vinovat este Traian Băsescu. Chiar şi pentru pământul de la Nana, el, procurorul Ponta, nu a auzit de textul de lege în care cumpărătorul de bună credinţă nu are nicio vină.

Nu, trebuie un vinovat la cel mai înalt nivel, duşmanul de moarte al lui Victor Ponta şi al poporului român. Traian Băsescu. Oare, când intervine cineva la tine, tu, funcţionar public în statul de drept, aranjezi numiri şi avansări în funcţii cheie, se numeşte cumva trafic de influenţă?

Caut să îi înţeleg, este războiul lor, fără prizonieri, lupta pentru libertate, pentru protejarea averilor furate de la poporul român. Dacă pierde acest război, el, procurorul, pierde totul. Motiv pentru care va sacrifica oricâţi baroni este nevoie.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou