Trădători de Neam şi Țară

Mihai Ghezea , 3 februarie 2013, Ora 19:28

  • print
  • |
tradatori-de-neam-si-ara-29257-1.jpg

Anul acesta, 2013, este un an crucial pentru România ca stat şi pentru poporul român ca naţiune!!!

Dacă românii nu se vor trezi şi nu vor face front comun împotriva planurilor de regionalizare a ţării şi a celor de înfometare continuă şi programată a acestui popor, având ca unic scop acapararea tuturor resurselor naturale de care mai dispunem şi înrobirea necondiţionată şi pe termen nedefinit a populaţiei, vom rămâne doar cu amintirile noastre şi cu povestirile transmise din gură-n gură!...

Oricum, Istoria ne-au falsificat-o şi modificat-o, aşa cum nici comuniştii nu au îndrăznit să o facă, iar sistemul naţional de învăţământ a devenit mai antiromânesc decât şi-ar fi putut imagina oricare dintre duşmanii neamului nostru, în cele mai frumoase vise ale lui!

Primele două puncte ale Declaraţiei de la Timişoara, din 20 decembrie 1989, au fost:

1. Alegeri libere;
2. LIBERTATEA CUVÂNTULUI, A PRESEI, A RADIOULUI ŞI TELEVIZIUNII. Pentru acestea au murit oameni în 1989 la Timişoara şi Bucureşti.

Acum, proprietarii de pământ şi nu numai, în România, sunt italieni, maghiari, francezi , sirieni, chinezi, etc. A cui o fi România? A proprietarilor de teritorii româneşti. Deci nu a românilor. Asta au făcut guvernanţii noştri. Au vândut industria şi acum se dau de ceasul morţii că nu au bani la buget. Mi se pare că ţara asta a fost botezată ROMÂNIA deoarece în acest spaţiu teritorial se VORBEA ROMÂNEŞTE.

Ungaria a fost botezată UNGARIA pentru că limba vorbită în acel spaţiu era maghiara. Dacă pe acest pământ, în timp, nu se va mai vorbi româneşte, atunci nu se mai poate chema ROMÂNIA.

Naţia respectivă îşi va revendica teritoriul. Acum VĂ PRINDEŢI CARE E CHESTIA UNGURILOR şi ce urmăresc ,,ascunşi sub UMBRELA promovării culturii şi a învăţământului în limba lor ? Cât de parşive sunt plăcuța bilingvă şi şcolile în alte limbi decât cea oficială?

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou