Viaţa după Năstase... în provincie

Ziarul Atac, 2 iulie 2012, Ora 00:30

  • print
  • |
viata-dupa-nastase-in-provincie-26819-1.jpg

După încarcerarea lui Adrian Năstasase, cel puţin o parte a populaţiei şi-a recâştigat încrederea în jutsiţie sau, de ce nu, şi-a întărit-o. Efectele sociale ale acestui eveniment istoric sunt resimţite de către omul de rând precum replicele cutremurelor. Însă, privind mai departe, putem să constatăm că astfel de evenimente, precum condamnarea lui Năstase, dă apă la moară unor mutanţi ai societăţii postdecembriste. Este vorba de procurorii jucători, acei oameni care fac din duşmănie şi din interes personal un scop al Legii. La nivel local, în provincie, lucruriule au luat-o razna. O nouă specie de baron local s-a născut. De această dată nu este vorba de oameni politicvi, ci culmea, de oameni ai legii. Cum o băutură energizantă îţi dă aripi, aşa şi o condamnare de răsunet, cum este cea a alui Năstase, le dă apă la moară celor mai ciudate creaţii ale magistraturii. La DNA sau la DIICOT au foste deja bătute în cuie listel;e de aşteptare. Este vorba de listele cu numele oamenilor care urmează să fie audiaţi sau, cum s-ar exprima ei, acei procurori, traşi la răspundere.

Din păcate, ne aştepată un spectacol ieftin, la care noi, oamenii de rând nu vom fi spcetatori, ci actori cu drepturi depline. Căci, fie că ne dăm seama sau  nu, toate acestea se petrec pe cheltuiala noastră.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou