27 de localităţi din judeţul Teleorman sunt afectate de inundații

Alin Cătălinoiu, 24 aprilie 2014, Ora 11:21

  • print
  • |
27-de-localitati-din-judetul-teleorman-sunt-afectate-de-inundatii-39581-1.jpg

175 de case sunt inundate şi cinci persoane sunt în continuare, evacuate din locuinţele lor.

Potrivit ISU Teleorman, 27 de localităţi, peste 5.000 de hectare de terenuri şi sute de gospodării sunt în continuare afectate de inundaţiile provocate de revărsarea mai multor râuri în zone neîndiguite, dar şi în zone protejate de apărări de mal.

Astfel, sunt afectate de inundaţii municipiile Alexandria şi Roşiorii de Vede, precum şi comunele Vedea, Tătărăştii de Jos, Necşeşti, Ciolăneşti, Beuca, Dideşti, Balaci, Vârtoape, Dobroteşti, Siliştea Gumeşti, Ştorobăneasa, Frumoasa, Călineşti, Orbeasca, Ţigăneşti, Conţeşti, Săceni, Bragadiru, Smârdioasa, Dracea, Cervenia, Stejaru, Trivalea Moşteni, Drăgăneştii de Vede şi Salcia.

În cele 27 de localităţi au fost inundate 175 de case, 453 de curţi, 656 de anexe gospodăreşti şi aproape o mie de fântâni, mai precizează ISU Teleorman.

Cinci persoane din comuna Tătărăştii de Jos sunt în continuare evacuate la rude. De asemenea, peste 700 de animale sunt evacuate la alte gospodării.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou