Accident cumplit. Doi oameni, striviți de bușteni

Cristian Blănuţă, 15 octombrie 2013, Ora 15:19

  • print
  • |
accident-cumplit-doi-oameni-strivi-i-de-bu-teni-34963-1.jpg

O remorcă plină cu lemne s-a răsturnat într-o curbă pe DN 17, iar buştenii s-au prăbuşit peste mai multe persoane aflate într-o staţie de autobuz. Două persoane au murit strivite.

Accidentul s-a produs, marţi, în jurul prânzului, într-o curbă de pe DN 17, după ce o maşină de mare tonaj încărcată cu lemne, care circula din direcţia Piatra Fântânele-Bistriţa, a intrat în balans, iar încărcătura a căzut într-o staţie de autobuz unde aşteptau mai multe persoane, potrivit rtv.net.

În urma incidentului, şi-au pierdut viaţa doi bărbaţi care aşteptau în staţia de autobuz. În momentul în care echipajele de urgenţă au ajuns la faţa locului un bărbat a fost găsit decedat, iar altul se zbătea între viaţă şi moarte. Iniţial, acesta din urmă a fost resuscitat, dar ulterior a murit.

"În staţia de autobuz erau trei persoane, dar una nu a mai fost găsită la faţa locului, probabil că a fost rănită uşor şi s-a dus acasă. În consecinţă, doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa. Unul are peste 50 de ani, altul în jur de 30 de ani. Despre a treia persoană, văzută de martori la faţa locului, nu ştim nimic. Probabil s-a speriat şi a fugit", a spus reprezentantul ISU.


Şoferul camionului, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Tureac, va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă.
"Vom vedea ce viteză a avut, ce traiectorie, dacă încărcătura era bine asigurată. Verificăm totodată firma de transport de unde a exploatat lemn şi unde îl ducea", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou